Portfolio

Fruitige Verpakking

‘De Fruitige Verpakking’ is een concept die er voor moet zorgen dat ongezond voedsel weer wat gezonder wordt.
Vanuit de opleiding werd de opdracht gegeven na te denken over de toekomst van eten. Wat zou er op dit gebied allemaal mogelijk zijn in aankomende jaren?
Om deze vraag te beantwoorden zijn we met groepjes van 5 man aan de slag gegaan. Elk groepslid bedacht een eigen creatief ‘voedselconcept’ voor de toekomst, om deze vervolgens te pitchen.
Mijn concept ‘De fruitige verpakking’ bleek het meest geschikt.

Om dit concept duidelijk te maken aan ons publiek, hebben wij een tekstanimatie gemaakt waarin we het idee en het doel van ons project duidelijk maken.
Ik heb mij vooral bezig gehouden met het waarborgen van het concept en het animeren.

Melange Maker

De ‘Melange Maker’ laat jou je eigen thee creëren.
Voor het project ‘De verleiding’ hebben wij een interactief object voor een winkel moeten creëren. Met een groep van 6 man sterk zijn we aan de slag gegaan voor de winkel ‘Tuttitalia’.
Om de (potentiële) bezoekers van deze winkel te ‘verleiden’ om de winkel binnen te stappen, hebben wij de ‘Melange Maker’ ontworpen. Dit interactieve object laat je door middel van een ‘fruit ninja spel’ jou eigen thee samenstellen.

Dit is de promotiefilm van het object. Tijdens dit project heb ik me voornamelijk bezig gehouden met het animeren van het spel en het filmen en editen van de promotie.

Fotografie

Tijdens mijn studie heeft fotografie mijn interesse gewekt. Mijn eerste fotografie-opdrachten heb ik tijdens mijn stage mogen ontvangen. Hierbij ging het vooral om portretfoto’s van medewerkers voor bedrijven. Hieronder zie je aantal van de resultaten.

Portretfotografie

Vrij Werk
Ik ga regelmatig op pad met mijn camera om de natuur op een mooie manier in beeld te brengen. Naast portretfotografie heb ik dus ook vrij werk. Hierbij een aantal voorbeelden van mijn werk als hobbyfotograaf.

Vrije Werk

Grafische Vormgeving

Het creëren van grafisch werk ligt ook binnen mijn mogelijkheden. Zo heb ik een design ontworpen voor de website van 3Design. Dit was een schoolproject waarin we middels een website informatie moesten verstrekken over 3d ontwerpen. Aan de hand van het onderstaande grafische ontwerp, hebben wij uiteindelijk de website kunnen realiseren.

Voor La pizza al tallio, een pizzeria in Deventer, heb ik een flyer ontworpen. De opening van de zaak ging gepaard met een actie waarbij pizzapunten voor 2 euro gehaald konden worden. Dit was dan ook de belangrijkste boodschap. Daarnaast was het van belang om zoveel mogelijk relevante informatie over ‘La pizza al talio’ in de flyer te verwerken. Hieronder het resultaat.

13